MENU

When we were brought onto the project, the clients were 3-years into a renovation. The site had extreme compaction from construction vehicles, machinery, and materials. The site was divided by construction fencing, and hardly any plantings remained after such a long and invasive building process. 

before

site conditions

after

the garden

PREV

/  NEXT

arrow
arrow

Featured images: outdoor fireplace with seating; granite cobble raised veggie bed; secret meditation garden with native plants; grape trellis entrance; low-mow organic lawn meets pool deck; woodland understory; pool, stone retaining wall; pollinator garden; native and edible woodland understory; low evergreen foundation plants with floor-to-ceiling windows; flagstone seating area; path through garden; native grasses and sedums; custom hexagonal cedar playhouses with rope tunnel & climbing wall; edible evergreen foundation plantings; custom playhouse joinery; pervious flagstone patio; custom granite triskele driveway inlay; custom stone fountain.

arrow
arrow